Search
Close this search box.

VIJESTi

Besplatna smartphone aplikacija Zagrebačkog festivala!

 

Da ide ukorak s modernim tehnološkim trendovima, Zagrebački festival dokazao je lansiravši posebnu aplikaciju za smartphone i tablet uređaje. Tim se potezom jedan od najstarijih festivala popularne glazbe u regiji otvara prema novoj publici, pogotovo onoj koja glazbu konzumira digitalnim putem.
 
Besplatna aplikacija dostupna je svim korisnicima Apple i Android operativnih sustava, a putem nje je moguće preslušati sve pjesme nadolazećeg, 62. Zagrebačkog festivala te glasati za svog favorita.
 
Također, dostupne su i brojne festivalske aktualnosti, ali i zvučna arhiva prošlog, vrlo uspješnog 61. festivalskog izdanja. Korisnici će moći odabrati maksimalno tri favorita, a pobjednik "smartphone glasanja" bit će objavljen nakon festivala, u ponedjeljak, 19. siječnja.
 
Iz festivalske direkcije poručuju kako je ova mobilna aplikacija važni segment novog identiteta Zagrebačkog festivala koji se formira kao relevantna platforma za promociju novih radijskih singlova. To su prepoznali i brojni autori i izvođači s rekordnih 120 prijava na ovogodišnji festival!
 
Aplikaciju besplatno skinite na linkovima:
 
Aplikacija je također dostupna i fanovima na službenoj Facebook stranici Zagrebačkog festivala.
 
Pjesme s ovogodišnjeg festivala već su se "uhvatile" za radijski eter, a mnoge od njih svoje mjesto našle su i na HR TOP 40 nacionalnoj listi radijskih singlova.
 
Dvadeset dvije nove skladbe svoju će koncertnu premijeru doživjeti na završnoj manifestaciji Zagrebačkog festivala koja će se 16. siječnja održati u Hypo Event Centru.
 
Publika u dvorani, ali i ona pred malim ekranima, uživat će u novim hitovima trenutno najpoznatijih domaćih izvođača: Adastra, Bang Bang, Belfast Food, Carla Belovari, Colonia, Damir Kedžo, Detour, duet Gorana Karana i Rajka Dujmića, Hari Rončević, Ivana Kindl, Keops, Leteći odred i Ulica kestena, Maja Blagdan, Mario Huljev, Marko Tolja, Matija Cvek, Neno Belan, Nikolina Tomljanović, Opća opasnost, Radio Luksemburg, Silente i Teška industrija.
 
Ulaznice za festival nalaze se u pretprodaji po cijeni od 50 kuna (70 kuna na dan koncerta) putem prodajnog sustava Eventim.
 
Sve novosti i informacije o Zagrbačkom festivalu dostupne su na službenoj Facebook stranici.