Search
Close this search box.

VIJESTi

BORIS ŠTOK: “Nastojim uživati u malim trenucima”

Nakon nastupa na Dori, nominacije na Porinu za mušku vokalnu izvedbu, Boris Štok stiže na Zagrebački festival. Posjeli smo ga i pitali par stvari. 

Reakcije na pjesmu s Dore su bile prilično dobre, malo smo skenirali društvene mreže. Sad je nova pjesma ušla na Zagrebački festival. Nisu ni prva 3 mjeseca 2024. gotova, a ide ti Borise odlično zar ne?

– Hvala na komplimentima, osjećam se odlično i doista uživam u glazbi i u svemu što radim. Zaredalo se sada malo medijske prisutnosti, da… Dora je prošla super, Porin, pa odmah potom slijedi i nastup na Zagrebačkom festivalu te koncert u Vintage industrial baru 25.4. Sve su to nastupi gdje je glazba i umjetnost u prvom planu i to me najviše veseli, da glazba i moj opus dođu do publike i medija. 

Što jedino treba Borisu Štoku u životu?

– Zdravlje, familija i dobra glazba… sve ostalo se nekako nadoveže. Možda zvuči kao klišej, ali što sam stariji vidim koliko je sve fragilno i zato nastojim uživati u malim trenucima, stvarajući nešto svoje okružen familijom i ljudima koje volim.

Koji je ovo po redu nastup na Zagrebačkom festivalu?

– Prvi, a ukoliko nastup bude dobar i ako se dobro zabavim… neće biti zadnji.

Zna li se styling već sad za nastup?

– Znam, bit će na tragu onoga što nosim u zadnje vrijeme na koncertima i pozornici… o detaljima odlučim u zadnji tren kada vidim scenu.