Search
Close this search box.

VIJESTi

Marco Masini: Veselim se susretu s hrvatskom publikom!

 

Gost ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala, talijanska zvijezda Marco Masini, poslao je video poruku hrvatskoj publici u kojoj ističe kako se veseli nastupu u Zagrebu te susretu s domaćom glazbom i glazbenicima. Dvostrukom pobjedniku Sanrema ovo će biti prvi posjet Hrvatskoj, a u revijalnom dijelu Zagrebačkog festivala izvest će neke od svojih najvećih uspješnica.

Pogledajte Masinijevu video poruku: https://youtu.be/4Hxj7wLyQEw

Svoj prvi Sanremo osvojio je još 1990. s pjesmom Disperato, a pobjedom 2004. s pjesmom L'uomo volante potvrđuje status jednog od najvećih glazbenih imena talijanske pop rock glazbe. Uz L'uomo volante, u Zagrebu će izvesti i Ci vorebbe il mare, veliki hit s njegovog debi albuma iz 1990. te Che giorno è s kojom je nastupio na prošlogodišnjem izdanju Sanrema. „Drago mi je što ću imati priliku podijeliti svoje emocije s hrvatskom publikom, nadam se da će mi ona uzvratiti istom mjerom“, poručuje Masini čije je gostovanje u Zagrebu simbolični početak povezivanja „dvojice vršnjaka“, Sanrema i Zagrebačkog festivala.

63. izdanje Zagrebačkog festivala održat će se 22.1. u dvorani Kornati, uz izravan televizijski prijenos s početkom u 20 sati. Dvadeset izvođača predstavit će svoje aktualne hitove koji su već osvojili domaći radijski eter. Kao i posljednje dvije godine, publika za svoje favorite može glasati putem posebne smartphone aplikacije Zagrebačkog festivala dostupne korisnicima iOs i Android operativnih sustava.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima.