Search
Close this search box.

VIJESTi

Ne voliš me više – pobjednička skladba 63. Zagrebačkog festivala

 

Pobjednička skladba 63. Zagrebačkog festivala je "Ne voliš me više" autora Tomislava Mrduljaša i Roberta Pauletića u izvedbi Marijana Bana! 

Uz izravan televizijski prijenos iz prepune dvorane Kornati, na festivalu je predstavljeno dvadeset pjesama, a o najboljoj je odlučivao stručni žiri u sastavu: Sonja Šarunić, Vanna, Zlatko Gall, Husein Hasanefendić Hus, Zlatko Tanodi, Siniša Škarica i Neven Kepeski

"Čast mi je bila nastupiti i osvojiti nagradu večeras. Pjesme su u zraku, Tomo Mrduljaš je imao sreću da ulovi ovu krasnu pjesmu, iako su sve pjesme mogle biti pobjedničke. Inače, cijeli festival mi je savršen, od prve tonske probe pa do samog kraja. Ako budem imao što za predstaviti, opet ću se prijaviti", izjavio je Marijan Ban nakon festivala našalivši se kako je zapravo na Zagrebačkom festivalu pobjedio kao debitant. 

U revijalnom dijelu programa nastupio je talijanski kantautor Marco Masini, dvostruki pobjednik Sanrema. Uz nekoliko riječi na hrvatskom, Masini je uputio pohvale organizaciji festivala istaknuvši kako je čuo pjesme koje bi se bez problema mogle naći u konkurenciji Sanrema.

Fotogaleriju 63. Zagrebačkog festivala pogledajte OVDJE.