Search
Close this search box.

VIJESTi

Nikolina Tomljanović: “Ove godine prije svega očekujem dobar nastup, to je najvažnije”

 

Nikolina Tomljanović već se ranije predstavila publici na pozornici Zagrebačkog festivala, a sada se vraća sa zanimljivim duetom. Sa Sandrom Bastiančićem će predstaviti pjesmu "Mjesečev trag", a što kaže o toj suradnji provjerite u našem intervjuu.

Što očekujete od ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala?

Ove godine prije svega očekujem dobar nastup, to je najvažnije. Da se publici svidi pjesma, da dopre do glazbenih urednika i da se što više pušta na radijskim postajama.

Što spremate za pozornicu Zagrebačkog festivala? Kako će izgledati vaš nastup?

Ne spremamo ništa osim dobre izvedbe. Mislim da je to najvažnije. Neće biti nikakvih "egzibicija", neće biti scenografije. Dobra pjesma, Sandro i ja, dobra izvedba.

Što za vas znači nastup na festivalu kao što je Zagrebački festival?

Prošle godine nastup na Zagrebačkom festivalu i nastup s grupom Belfast Food te nagrada za najbolju pjesmu… Wow, velika mi je to bila čast. Ove godine mi je ponovno prošla pjesma na festivalu i zaista sam presretna zbog toga. Sandro i ja smo velike kolege i prijatelji, volim njegove pjesme, osjećam njegove tekstove. Iz tog razloga je lijepo da su na Zagrebačkom festivalu to prepoznali. Sandro je napisao glazbu i tekst, s Matej Zec je izaranžirao pjesmu. 

 

Ovogodišnje, 69. izdanje Zagrebačkog festivala održava se u četvrtak, 28. travnja s početkom u 21 sat, uz izravan prijenos na HTV2 i HR2. CD kompilacija "69. Zagrebački festival" dostupna je u izdanju Croatia Recordsa, a sve pjesme možete poslušati i na digitalnim glazbenim servisima na linku OVDJE.