VIJESTi

Pavel na vrhu top liste Zagrebačkog festivala


 

Novi tjedan i nova promjena na vrhu top liste emitiranja pjesama 61. Zagrebačkog festivala! Pavel i njihova retro pjesma Čuvaj me najemitiraniji je singl u 5. tjednu emitiranja, slijede Kristijan Rahimovski s prošlotjednim brojem jedan Postoji li mjesto, zatim Nola i Nikad na trećem, a za njima Neno Belan & Fiumes feat. Hal, ENI, Dalmatino
 
Frontmen i autor Pavela, Aljoša Šerić, u šali kaže kako je pjesmu namjeravao prijaviti na San Remo 1965., ali je zakasnio s prijavom. "Međutim, zatim smo se odlučili na Zagrebački festival jer nam se čini da nova ekipa okupljena oko festivala zna znanje i ima dobre namjere. Čuvaj me svejedno zvuči kao da je napisana San Remo šezdesetih godina i mi smo jako sretni zbog toga", rekao nam je.
 
Čak 12 pjesama s ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala ušlo je na HR TOP 40 domaću listu najemitiranijih singlova i to je dokaz kako se Festival uspio u kratkom vremenu etablirati kao značajni prostor za promociju novih domaćih singlova.
 
Podsjetimo, publika i dalje može glasati za svoje favorite na našim stranicama, Facebooku i putem smartphone aplikacija.
 
Vidimo se 18. siječnja na 61. Zagrebačkom festivalu!