Search
Close this search box.

VIJESTi

Pjesme Zagrebačkog festivala zaplovile radijskim eterom


Foto: FreeImages.com 
 
Pjesme 62. Zagrebačkog festivala puštene su u radijski eter i to na sve važnije nacionalne, regionalne i lokalne radio postaje.
 
Do same manifestacije koja će se održati 16. siječnja u Hypo Event Centru, pjesme će se, osim radijskom slušateljstvu, predstaviti i putem posebne aplikacije o čemu će više riječi biti idućih dana.
 
Među 22 izvođača koji će nastupiti neće se, nažalost, naći Vanna i Kristijan Rahimovski koji su odustali zbog objektivnih razloga.
 
Vanna se s objašnjenjem oglasila putem svoje Facebook stranice: "Nažalost, nismo uspjeli završiti aranžman i produkciju moje pjesme Ne idi, ne idi, koju je odabrala stručna festivalska komisija budući da smo moj producent i ja bili zauzeti novom pjesmom koja će uskoro biti gotova. Ovim putem želim puno sreće i uspjeha Zagrebačkom festivalu, mojim kolegicama i kolegama, a ja ću im se možda pridružiti sljedeće godine…“
 
Kristijan Rahimovski kao razlog ističe tehničku narav i "komplikacije nastale prilikom snimanja novog singla što je česta pojava u našem poslu". Želja mu je, kaže, ponovno stati na pozornicu uz bok svojih kolega i biti dio jedne prekrasne priče koja se stvara oko festivala. „Također, svim kolegama koji će nastupiti želim uspjeh i dobru zabavu“, zaključuje Rahimovski.
 
Kao prva rezerva stručnog žirija, na nadolazećem festivalu nastupit će grupa Detour s pjesmom Nova nada autora Nenada Borgudana.
 
Više informacija o festivalu, kao i festivalskim pjesmama, pratite na Facebooku i Twitteru.