Search
Close this search box.

VIJESTi

Sve je spremno za 63. Zagrebački festival!

 

Sve je spremno za 63. izdanje Zagrebačkog festivala koje će se ovog petka, 22. siječnja, održati u dvorani Kornati (Slavonska avenija 6), s početkom u 20 sati! Uz izravan televizijski prijenos, svoje će aktualne radijske hitove predstaviti Ana OpačakAntonela DokoDamir KedžoDiktatoriElena StellaNoaSanja, Zec & MarinkoGiulianoHari RončevićIvan Ive ŽupanovićKeops feat. Renata SabljakKristina BobanLeteći OdredMarijan Ban, Marko ToljaMila ElegovićPavelPravila IgreSilente i Žanamari.

Pjesme su već osvojile radijski eter – deset singlova nalazi se na službenoj HR top 40 listi emitiranja, a sve pjesme publici će od srijede biti dostupne na festivalskoj kompilaciji na svim prodajnim mjestima Tisak Medije ili putem Deezera.

Zagrijavanje za festival počinje već u četvrtak, 21. siječnja, od 19 sati u zagrebačkom Basta Gourmet Baru, a tom prilikom bit će dodijeljeno priznanje za najemitiraniju pjesmu prošlogodišnjeg, 62. Zagrebačkog festivala.

Kao poseban gost ovogodišnjeg Festivala nastupit će talijanska zvijezda i dvostruki pobjednik Sanrema, Marco Masini. On će u revijalnom dijelu programa izvesti svoje tri uspješnice s kojima je osvojio srca talijanske publike, ali i naklonost glazbene kritike: L'uomo volante, Ci vorebbe il mare i Che giorno è.

Uz dva voditeljska para, Anu Radišić, Nevenu Rendeli, Antu Casha i Franu Ridjana, zabava je zagarantirana gledateljima u dvorani te pred malim i velikim ekranima. Ne propustite 63. Zagrebački festival u petak, 22. siječnja u 20 sati, a više informacija saznajte i na službenim Facebook stranicama festivala.