Search
Close this search box.

VIJESTi

Teška Industrija: Publika nam je vječna inspiracija!

 

Na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, Teška Industrija uz novi će singl predstaviti i novu pjevačicu, Gaby. Tom prilikom popričali smo s Ivicom Propadalom, jednim od motora pokretača benda…

Kako biste svoju novu pjesmu predstavili publici koja je još nije imala priliku čuti?

Inspiraciju za novu pjesmu Teške industrije “Novo je jutro” pronašli smo i pronalazimo u svakom novom danu. U ovim teškim vremenima, prava je privilegija vidjeti ljepotu i radovati se malim stvarima i biti sretan u životu. 
Mi kao bend imamo puno optimizma i životne energije koju kroz pjesme želimo prenijeti i na našu vjernu publiku, koja to itekako osjeti. To je jedan od razloga dugovječnosti ovoga benda. 

Na ovogodišnjem festivalu predstavit ćete i novu pjevačicu – što je ona donijela bendu u odnosu na prijašnje inkarnacije Teške Industrije?

Zadnjih godinu dana, otkad je Gaby s nama, repertoar Teške industrije dobio je jedan novi oblik i senzibilitet kojeg publika na našim nastupima prepoznaje. 
Ona je svojom energijom, bojom glasa i komunikativnošću, kako na koncertima, tako i privatno, uspjela pridobiti pažnju i slušatelja na na 2.programu Hrvatskog radija., na kojem izvrsno vodi glazbenu emisiju Glazbeni Megahertz.

Kakve uspomene imate s dosadašnjih nastupa na festivalu i što očekujete od ovogodišnjeg izdanja?

Ovo je naš drugi nastup na Zagrebačkom festivalu koji, iz godine u godinu, postaje sve respektabilniji, kako s pjesmama i izvođačima, tako i s visokim nivoom produkcije. Želja nam je predstaviti pjesmu domaćoj i regionalnoj publici, mišljenja smo da je ovaj festival pravi put za to. Očekujemo zapažen nastup, solidan plasman i, skromno rečeno, pobjedu (smijeh)!

Što nam priprema Teška Industrija u 2020.?

Bend ima jako puno planova, za novu pjesmu želimo snimiti dobar spot. U pripremi je i novi album koji će imati i nekoliko zanimljivih suradnji. Moram priznati da se najviše veselimo mnogobrojnim nastupima koji su pred nama. Kontakt s našom publikom nam je neprocjenjiv i vječita je inspiracija!