Search
Close this search box.

VIJESTi

Za Kristijana Rahimovskog postoji mjesto na vrhu top liste


 

Već drugi tjedan zaredom, Kristijan Rahimovski nalazi se na prvom mjestu top liste ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala! Njegova Postoji li mjesto najemitiranija je od svih 18 pjesama s Festivala, dok drugo mjesto drži Neno Belan s Anđela, anđele, a duet Antonije Šole i Žere iz Crvene Jabuke Svaki dan je put popeo se na treće mjesto.
 
Značajne skokove zabilježili su Mario Huljev s pjesmom Budi tu te Massimo i njegova Krug u žitu. Također, posebno veseli afirmacija pjesama Zagrebačkog festivala na HR TOP 40, službenoj nacionalnoj listi domaćih singlova, a to su, već spomenuti Kristijan Rahimovski, Neno Belan i Antonija Šola & Žera te ENILjudi, NolaNikad, DalmatinoZoven se jugo, Leteći OdredVolim te još, Mario Huljev – Budi tu, AdastraSamo s tobom, VannaKada prijatelja gubim i Massimo – Krug u žitu.
 
Kristijan Rahimovski ne krije iznenađenje i oduševljenje svojim plasmanom na top listi.
"Moja izdavačka kuća Hit Records, producent Igor Ivanović i ja znali smo da je pjesma iskrena, ali zaista nismo očekivali da će u tako kratkom roku pronaći put do srca slušatelja. To je za mene najveća nagrada. Također, iznimno sam ponosan i sretan što ću imati priliku nastupiti pored velikih domaćih imena na festivalu s tako bogatom tradicijom. Zagrebačko sam dijete i nastup pred svojom publikom, u svom gradu vidim kao najbolji način za započeti novu 2014. Godinu. Moram priznati da po prvi put u životu imam veliku tremu, ali onu pozitivnu, naravno. Uvjeren sam da će, u budućnosti, Zagrebački festival biti nositelj svega dobroga u domaćoj glazbi i dati nadu mladim autorima poput mene da se kvalitetnim radom mogu postizati značajni uspjesi. Vidimo se na Festivalu!", poručio je.
 
Publika i dalje može glasati za svoje favorite na našim stranicama, Facebooku i putem smartphone aplikacija.