Search
Close this search box.

VIJESTi

Zagrebački festival pokrenuo smartphone aplikaciju za glasanje!


 

Za svoje 61. izdanje Zagrebački festival pripremio je posebnu smartphone aplikaciju putem koje će publika moći preslušati svih 18 pjesama s Festivala i glasati za svog favorita!

Aplikacija će uskoro biti dostupna svim korisnicima Apple i Android operativnih sustava, a glasanje je omogućeno i preko Facebook stranice te službene web stranice Festivala.

Svi glasovi se šalju i zbrajaju u jedinstvenoj bazi, a najbolje plasirani izvođač osvojit će Nagradu publike Zagrebačkog festivala.

Druga nagrada, ona prema izboru radijskih urednika, dodjeljuje se temeljem emitiranja singlova u tjednima uoči Festivala. Prema posebnoj top listi Zagrebačkog festivala kreiranoj pomoću sustava Playkontrol, u 2. tjednu emitiranja vodi pulska Nola s pjesmom Nikad. Slijedi Neno Belan i njegova Anđela, anđele te ENI s pjesmom Ljudi na trećem mjestu.

Na Festivalu koji se održava 18. siječnja 2014. u Hypo Event Centru Zagreb, nastupit će i Vanna koja ne krije svoje oduševljenje.

"Koliko sam upoznata, navala autora i izvođača na Zagrebački festival je nevjerojatna, i to nakon dugo vremena. Nakon što sam preslušala pjesme na internetskoj stranici Zagrebačkog festivala jasno mi je i zašto. Pjesme su odlične i veselim se samom Festivalu kada ćemo te pjesme izvesti uživo. Također pohvaljujem novi vizualni identitet festivala, web stranicu, aplikacije i način glasovanja za nagradu publike koje zorno pokazuju kako je Zagrebački festival otvorio novo poglavlje svog djelovanja", rekla je popularna pjevačica.

Cijelo događanje izravno će prenositi HTV na svom drugom programu